Hoe maak je een schermafbeelding op Alcatel One Touch Pixi First .

In veel situaties is het heel handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Alcatel One Touch Pixi First. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het vandaag de dag important de manier om een screenshot te kunnen maken op je Alcatel One Touch Pixi First te beheersen. Geen angst , het is niet lastig! We kunnen namelijk verscheidene methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een Alcatel One Touch Pixi First en we gaan ze in deze tutorial behandelen. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken dankzij de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met het Alcatel One Touch Pixi First-menu. Uiteindelijk eindigen we met te ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-alcatel-one-touch-pixi-first

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Alcatel One Touch Pixi First

Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Alcatel One Touch Pixi First. Inderdaad, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je slechts op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen verschillen, afhankelijk van het model van je telefoon, nietemin zullen ze zeker overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Alcatel One Touch Pixi First voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Ingeval je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein nadeel van deze techniek, je moet relatief handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Alcatel One Touch Pixi First standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op Alcatel One Touch Pixi First. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging toe te passen. Op welke manier je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft alleen maar op de aan-uit-knop van de Alcatel One Touch Pixi First blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, zoals mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze misschien niet disponibel op je Alcatel One Touch Pixi First. Wees niet ongerust , het is ook heel goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een makkelijke manier wilt om een schermafbeelding te maken met je Alcatel One Touch Pixi First, weet dat er vele applicaties bestaan die je de possibiliteit geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, hoe je veel gemakkelijker een screenshot kan maken dan met de hiervoor besproken mogelijkheden. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Alcatel One Touch Pixi First te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de aan-uitknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant in het geval dat het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je eerder het menu en de knoppen van je Alcatel One Touch Pixi First gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Alcatel One Touch Pixi First

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook terug kunnen vinden op Alcatel One Touch Pixi First. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze is. Meestal worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die toegankelijk is via de camerarol van de Alcatel One Touch Pixi First. En daar zul je inderdaad een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!