Het openmaken van de ARCHOS Diamond Omega en het verwijderen van de behuizing kan vaak bijzonder nuttig zijn. Bijvoorbeeld als je een SIM-kaart of een SD-geheugenkaart wilt plaatsen, is het soms noodzakelijk om de backcover te verwijderen en de ARCHOS Diamond Omega open te maken. Het openmaken van de ARCHOS Diamond Omega is ook nodig als je de batterij wilt verwijderen of als je de binnenkant van jouw telefoon wilt afstoffen. We zullen eerst zien hoe we de openingsplek kunnen vinden om de behuizing van de ARCHOS Diamond Omega open te maken. En ten tweede hoe je dan de ARCHOS Diamond Omega open maakt.

open-en-verwijder-behuizingARCHOS-Diamond-Omega

Zoek de openingsplek van ARCHOS Diamond Omega

Als je jouw ARCHOS Diamond Omega open wilt maken, moet je eerst de openingsplek van de behuizing vinden. Daarvoor raden wij je aan om de gebruiksaanwijzing van jouw ARCHOS Diamond Omega raad te plegen. Als je niet beschikt over de gebruiksaanwijzing van jouw ARCHOS Diamond Omega, kun je deze vinden op internet. De techniek waarmee je de backcover kunt verwijderen is meestal door deze te schuiven of los te klikken. We raden je zeer aan om heel voorzichtig te zijn wanneer je deze handeling uitvoert, om jouw ARCHOS Diamond Omega niet te beschadigen. Zodra je de openingsplek van de behuizing hebt gevonden, kan je eindelijk jouw ARCHOS Diamond Omega openmaken.

Maak de ARCHOS Diamond Omega open

Zodra je weet waar de openingsplek is van de ARCHOS Diamond Omega, kun je beginnen met het openmaken van de achterkant van de behuizing, de backcover. Daarvoor schuif je of maak je de backcover los volgens het model van jouw ARCHOS Diamond Omega. Als je zover bent, is de helft van de behuizing verwijderd. Hiermee krijg je toegang tot de batterij en mogelijk tot de SIM-kaart van jouw ARCHOS Diamond Omega. Als je de voorkant van de behuizing van de telefoon wilt verwijderen, is dat ietsje moeilijker. Hiervoor raden wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Voorzorgsmaatregelen die je moet nemen wanneer je de ARCHOS Diamond Omega open maakt

De behuizing van de ARCHOS Diamond Omega beschermt de kwetsbare elementen in de telefoon. Dus als je besluit de ARCHOS Diamond Omega open te maken, moet je uiterst voorzichtig zijn met de telefoon. Elementen zoals de batterij, de printplaten of de simkaart zijn inderdaad heel fragiel. Pas op dat er geen stof of vocht in de telefoon komt. Zorg ervoor dat je deze handeling in een “schone” omgeving uitvoert.