Het zou fijn zijn als je de prachtige foto’s, die je met je Asus ZenFone Live Plus gemaakt hebt, over kunt zetten op je pc of Mac. Inderdaad, of het nu is om de foto’s op te slaan of ze te retoucheren, je zult ze over moeten zetten op de computer of de Mac. In dit artikel beschrijven we verschillende oplossingen hoe je foto’s van je Asus ZenFone Live Plus over kunt zetten. Ten eerste hoe de foto’s van de Asus ZenFone Live Plus op een klassieke manier kunnen worden overgezet, dat wil zeggen met de USB-kabel. Ten tweede hoe we de foto’s kunnen overzetten via de geheugenkaart van de Asus ZenFone Live Plus, als je die hebt. Ten slotte hoe we de foto’s naar de computer kunnen importeren via apps die internet gebruiken.

fotos-overzetten-naar-pc-of-Macasus-zenfone-live-plus

Foto’s overzetten van Asus ZenFone Live Plus naar pc of Mac met de USB-kabel

Foto’s overzetten naar een pc

Om foto’s van jouw Asus ZenFone Live Plus naar een pc over te zetten, kun je de USB-kabel gebruiken. Want, met de kabel die je gebruikt om je telefoon op te laden, kun je jouw foto’s overzetten. Dit is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is eerst je Asus ZenFone Live Plus aan te sluiten op jouw computer met de USB-kabel. Vervolgens moet je de optie Multimedia-apparaat of USB-opslag in de meldingsbalk van je Asus ZenFone Live Plus inschakelen. Als je dat gedaan hebt, zal je pc de telefoon herkennen en heb je toegang tot de telefoonbestanden door naar Deze PC te gaan. Je zou je telefoon tussen de verwisselbare schijven moeten zien. Dit moet je openen en dan zoek je naar het bestand met de naam DCIM . In dit bestand worden de foto’s van jouw Asus ZenFone Live Plus opgeslagen. Je kunt vervolgens de gewenste foto’s naar jouw computer kopiëren.

Foto’s overzetten naar een Mac

Op dezelfde manier als voor de pc, moet je eerst de Asus ZenFone Live Plus verbinden met de Mac via de USB-kabel. Selecteer Multimedia-apparaat of USB-opslag in de meldingsbalk van je Asus ZenFone Live Plus. Dat gedaan, kun je de Finder op je Mac openen en zul je de Asus ZenFone Live Plus in de lijst met apparaten aan de linkerkant moeten zien. Dan hoef je alleen nog maar het bestand DCIM te vinden en de foto’s naar jouw Mac over te zetten. Zo gezegd, zo gedaan!

Foto’s overzetten van Asus ZenFone Live Plus naar pc of Mac met de geheugenkaart

Het overzetten van foto’s van jouw Asus ZenFone Live Plus met de geheugenkaart is een zeer praktische techniek, maar het vereist wel twee voorwaarden. Om deze techniek toe te kunnen passen, is het in de eerste plaats noodzakelijk dat je een geheugenkaart op je Asus ZenFone Live Plus hebt. De tweede voorwaarde is dat jouw foto’s er opgeslagen moeten zijn. Dus als jouw foto’s niet automatisch worden geregistreerd op de geheugenkaart van de telefoon, is deze techniek niet de beste voor jou. Maar als het op jouw telefoon wel zo is, dan is de overdracht eenvoudig. Haal de geheugenkaart uit je Asus ZenFone Live Plus en zet hem in de geheugenkaart-sleuf van je pc of je Mac. De geheugenkaart verschijnt op Verwisselbare schijven op een pc en op Mobiele apparaten op een Mac. Dan het bestand DCIM op de geheugenkaart openen en de gewenste foto’s kopiëren op de pc of de Mac.

Foto’s overzetten met Dropbox of Google Drive

Er zijn veel apps die foto’s van je Asus ZenFone Live Plus rechtstreeks naar je computer kunnen overzetten via internet. Onder deze apps, hebben we Dropbox en Google Drive die wij het meest interessant vinden en die bovendien gratis zijn. Dankzij deze apps kun je je foto’s synchroniseren en automatisch op je pc of Mac vinden. Om dit te doen, moet je de app downloaden en installeren op je Asus ZenFone Live Plus via de PlayStore. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, moet je inloggen met jouw account, of een account creëren. Je kunt vervolgens foto’s en schermafbeeldingen van de Asus ZenFone Live Plus synchroniseren door naar de instellingen te gaan. Zodra de synchronisatie ingeschakeld is, moet je dezelfde software downloaden en installeren op je pc of Mac. Wanneer deze stap is voltooid, heb je een map op je pc of Mac waar je alle foto’s kunt vinden die automatisch gesynchroniseerd zijn. Deze methode is echt heel praktisch, want terwijl je foto’s aan het maken bent worden deze direct overgezet.