Een telefoonnummer te kunnen blokkeren om geen ongewenste telefoontjes of commerciële sms-berichten te ontvangen op onze Honor 9, is hedendaags essentieel. In feite zijn er enkele redenen die ons ertoe brengen om een telefoonnummer, een sms of een anoniem nummer te blokkeren. Zoals prospecties, promotieberichten, en de constant anonieme telefoontjes en intimidatie niet te vergeten. Vandaar dat we deze tutorial hebben geschreven zodat je niet meer lastig gevallen wordt op je Honor 9. Wat een rust! Er zijn verschillende procedures voor het blokkeren van telefoontjes en berichten. Ten eerste bekijken we wat de techniek is om een bekend telefoonnummer heel eenvoudig te blokkeren. Ten tweede hoe we telefoonnummers kunnen blokkeren op jouw Honor 9 met een app. Dan bekijken we wat de techniek is om sms-berichten te blokkeren. En ten slotte hoe je onbekende telefoonnummers kan blokkeren.

telefoonnummer-sms-blokkeren-honor-9

Oproepen van een bekend telefoonnummer blokkeren via de app Contacten op Honor 9

Als je geen oproepen meer wilt ontvangen van een bekend telefoonnummer, dan moet je de volgende techniek uitvoeren. Praktisch gezien is het vrij eenvoudig om een nummer te blokkeren op je Honor 9 als je het nummer op de zwarte lijst wilt zetten. Volg de hier onderstaande stappen om een telefoonnummer die je kent te blokkeren op jouw Honor 9:

  • Eerst moet je het nummer als een contact opslaan
  • Dan check je in je contactgegevens zoek de contact die je zojuist hebt gemaakt en die open je
  • Klik vervolgens op Menuknop en klik op Toevoegen aan zwarte lijst

Wanneer je deze manipulatie hebt gedaan, worden oproepen van dit nummer automatisch geblokkeerd op jouw Honor 9. Je moet wel deze manoeuvre steeds weer herhalen voor elk nummer die je wilt blokkeren. Waarschuwing. Het is belangrijk om te weten dat met deze techniek oproepen van geblokkeerde nummers doorgestuurd worden naar jouw voicemail. Dat wil zeggen dat de geblokkeerde beller altijd voicemails kan achterlaten. Als je deze volledig wilt blokkeren, lees dan verder.

Blokkeer een telefoonnummer op jouw Honor 9 via een andere app

Als je een telefoonnummer op jouw Honor 9 wilt blokkeren, weet dan dat er verschillende apps zijn die dat kunnen. Deze apps hebben blokkeeropties voor ongewenste oproepen en zijn zeer efficiënt. Van al deze apps die een nummer kunnen blokkeren, kunnen we call blocker, sms-blocker die prima functioneert. Om deze app te gebruiken, echt heel simpel: download en installeer de app. Als je niet weet hoe je dat moet doen, raadpleeg dan onze tutorial om een applicatie op Honor 9 te installeren. Nadat de app op de Honor 9 is geïnstalleerd, volg dan goed de instructies.

Wat is de techniek voor het blokkeren van sms-berichten op Honor 9

Niets vervelender dan een sms die onwelkom is om de eenvoudige reden dat we ons verplicht voelen die sms te lezen. Als je geen ongewenste sms-berichten meer wilt ontvangen op jouw Honor 9, moet je een app installeren om ze te blokkeren. Het is niet mogelijk de sms-berichten die je op jouw Honor 9 ontvangt, te blokkeren zonder een app. We raden je aan SMS blokkeren die werkt met een blacklist-systeem. De ongewenste berichten worden geblokkeerd en opgeslagen in een SPAM-box. Zo blijven ze beschikbaar als je dat wenst.

Hoe moet je een onbekend of anoniem telefoonnummer blokkeren op Honor 9

De procedure om een contact te plaatsen op de zwarte lijst is niet geschikt voor anonieme oproepen. Weer moet je een app gebruiken als je anonieme telefoontje op je Honor 9 wilt blokkeren. We hebben een veelzijdige app uitgeprobeerd die anonieme telefoonnummers en sms-berichten blokkeert: Zwarte lijst . Nadat de installatie is voltooid, heb je de mogelijkheid om het blokkeren van onbekende nummers in de Instellingen aan te geven. Het is belangrijk op te merken dat deze optie alle onbekende oproepen blokkeert en dat sommige overheidsinstanties of andere bedrijven vaak anonieme nummers gebruiken om je te bellen. Deze oproepen zullen dan onvermijdelijk worden geblokkeerd. Met deze app is het niet nodig van telefoonnummer te veranderen of de Honor 9 te resetten . Eindelijk met rust!