Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je ZTE Blade V8 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, wanneer dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw ZTE Blade V8 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een applicatie die de ZTE Blade V8 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopzte-blade-v8

Forceer de opstart van ZTE Blade V8 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je ZTE Blade V8 defect is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De ZTE Blade V8 start op


Zodra je ZTE Blade V8 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de ZTE Blade V8 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de ZTE Blade V8 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de ZTE Blade V8 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de ZTE Blade V8 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om ZTE Blade V8 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de ZTE Blade V8 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw ZTE Blade V8 blijven gebruiken.