Het kan gebeuren dat de Power-knop op je ZTE Blade A610 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw ZTE Blade A610 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de ZTE Blade A610 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopzte-blade-a610

Forceer de opstart van ZTE Blade A610 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je ZTE Blade A610 defect is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De ZTE Blade A610 start op


Als je ZTE Blade A610 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de ZTE Blade A610 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de ZTE Blade A610 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de ZTE Blade A610 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de ZTE Blade A610 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om ZTE Blade A610 op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je ZTE Blade A610 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw ZTE Blade A610 blijven gebruiken.