Het kan gebeuren dat de Power-knop op je ZTE Axon 9 Pro het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw ZTE Axon 9 Pro op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de ZTE Axon 9 Pro opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopzte-axon-9-pro

Forceer de opstart van ZTE Axon 9 Pro zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je ZTE Axon 9 Pro kapot is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De ZTE Axon 9 Pro start op


Zodra je ZTE Axon 9 Pro weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de ZTE Axon 9 Pro op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de ZTE Axon 9 Pro te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de ZTE Axon 9 Pro uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de ZTE Axon 9 Pro op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om ZTE Axon 9 Pro op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de ZTE Axon 9 Pro op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw ZTE Axon 9 Pro blijven gebruiken.