Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Yureka Black het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Yureka Black op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de Yureka Black opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopyureka-black

Forceer de opstart van Yureka Black zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Yureka Black het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Yureka Black start op


Als je Yureka Black weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Yureka Black op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de Yureka Black te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Yureka Black demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Yureka Black op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Yureka Black op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Yureka Black op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Yureka Black blijven gebruiken.