Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Yu Yureka S defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Dus, wanneer dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Yu Yureka S op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Yu Yureka S opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopyu-yureka-s

Forceer de opstart van Yu Yureka S zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Yu Yureka S defect is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Yu Yureka S start op


Als je Yu Yureka S weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Yu Yureka S op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Yu Yureka S te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Yu Yureka S demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Yu Yureka S op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Yu Yureka S op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Yu Yureka S hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Yu Yureka S blijven gebruiken.