Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Yu Yunique Plus het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Yu Yunique Plus op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Yu Yunique Plus opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopyu-yunique-plus

Forceer de opstart van Yu Yunique Plus zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Yu Yunique Plus het niet meer doet, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Yu Yunique Plus start op


Als je Yu Yunique Plus weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Yu Yunique Plus op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de Yu Yunique Plus kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Yu Yunique Plus uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Yu Yunique Plus op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Yu Yunique Plus op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Yu Yunique Plus hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Yu Yunique Plus blijven gebruiken.