Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je XIAOMI Redmi S2 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, wanneer dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw XIAOMI Redmi S2 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de XIAOMI Redmi S2 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopxiaomi-redmi-s2

Forceer de opstart van XIAOMI Redmi S2 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je XIAOMI Redmi S2 het niet meer doet, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De XIAOMI Redmi S2 start op


Zodra je XIAOMI Redmi S2 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de XIAOMI Redmi S2 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de XIAOMI Redmi S2 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de XIAOMI Redmi S2 uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de XIAOMI Redmi S2 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om XIAOMI Redmi S2 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je XIAOMI Redmi S2 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw XIAOMI Redmi S2 blijven gebruiken.