Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Xiaomi Redmi Pro defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Xiaomi Redmi Pro op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Xiaomi Redmi Pro opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopxiaomi-redmi-pro

Forceer de opstart van Xiaomi Redmi Pro zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Xiaomi Redmi Pro het niet meer doet, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Xiaomi Redmi Pro start op


Als je Xiaomi Redmi Pro weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Xiaomi Redmi Pro op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de Xiaomi Redmi Pro kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Xiaomi Redmi Pro uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Xiaomi Redmi Pro op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Xiaomi Redmi Pro op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Xiaomi Redmi Pro hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Xiaomi Redmi Pro blijven gebruiken.