Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Xiaomi Redmi Note 7 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, wanneer dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Xiaomi Redmi Note 7 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Xiaomi Redmi Note 7 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopxiaomi-redmi-note-7

Forceer de opstart van Xiaomi Redmi Note 7 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Xiaomi Redmi Note 7 het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Xiaomi Redmi Note 7 start op


Zodra je Xiaomi Redmi Note 7 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Xiaomi Redmi Note 7 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, zou je de Xiaomi Redmi Note 7 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Xiaomi Redmi Note 7 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Xiaomi Redmi Note 7 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Xiaomi Redmi Note 7 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Xiaomi Redmi Note 7 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Xiaomi Redmi Note 7 blijven gebruiken.