Het kan gebeuren dat de Power-knop op je XIAOMI Redmi 6A defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw XIAOMI Redmi 6A op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een applicatie aan die de XIAOMI Redmi 6A opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopxiaomi-redmi-6a

Forceer de opstart van XIAOMI Redmi 6A zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je XIAOMI Redmi 6A defect is, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De XIAOMI Redmi 6A start op


Zodra je XIAOMI Redmi 6A weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de XIAOMI Redmi 6A op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, zou je de XIAOMI Redmi 6A kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de XIAOMI Redmi 6A demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de XIAOMI Redmi 6A op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om XIAOMI Redmi 6A op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de XIAOMI Redmi 6A op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw XIAOMI Redmi 6A blijven gebruiken.