Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Xiaomi Mi MIX Nano defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Xiaomi Mi MIX Nano op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Xiaomi Mi MIX Nano opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopxiaomi-mi-mix-nano

Forceer de opstart van Xiaomi Mi MIX Nano zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Xiaomi Mi MIX Nano kapot is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Xiaomi Mi MIX Nano start op


Zodra je Xiaomi Mi MIX Nano weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Xiaomi Mi MIX Nano op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Xiaomi Mi MIX Nano te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Xiaomi Mi MIX Nano demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Xiaomi Mi MIX Nano op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Xiaomi Mi MIX Nano op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Xiaomi Mi MIX Nano hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Xiaomi Mi MIX Nano blijven gebruiken.