Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Xiaomi Mi 9 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Xiaomi Mi 9 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Xiaomi Mi 9 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopxiaomi-mi-9

Forceer de opstart van Xiaomi Mi 9 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Xiaomi Mi 9 kapot is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Xiaomi Mi 9 start op


Zodra je Xiaomi Mi 9 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Xiaomi Mi 9 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de Xiaomi Mi 9 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Xiaomi Mi 9 uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Xiaomi Mi 9 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Xiaomi Mi 9 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Xiaomi Mi 9 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Xiaomi Mi 9 blijven gebruiken.