Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Wileyfox Swift 2X defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Wileyfox Swift 2X op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk raden we je een applicatie aan die de Wileyfox Swift 2X opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopwileyfox-swift-2x

Forceer de opstart van Wileyfox Swift 2X zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Wileyfox Swift 2X het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Wileyfox Swift 2X start op


Zodra je Wileyfox Swift 2X weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Wileyfox Swift 2X op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Wileyfox Swift 2X te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Wileyfox Swift 2X uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Wileyfox Swift 2X op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Wileyfox Swift 2X op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Wileyfox Swift 2X op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Wileyfox Swift 2X blijven gebruiken.