Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Wileyfox Swift 2 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Wileyfox Swift 2 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Wileyfox Swift 2 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopwileyfox-swift-2

Forceer de opstart van Wileyfox Swift 2 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Wileyfox Swift 2 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Wileyfox Swift 2 start op


Zodra je Wileyfox Swift 2 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Wileyfox Swift 2 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Wileyfox Swift 2 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Wileyfox Swift 2 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Wileyfox Swift 2 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Wileyfox Swift 2 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Wileyfox Swift 2 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Wileyfox Swift 2 blijven gebruiken.