Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Wiko WIM defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Wiko WIM op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de Wiko WIM opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopwiko-wim

Forceer de opstart van Wiko WIM zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Wiko WIM het niet meer doet, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Wiko WIM start op


Zodra je Wiko WIM weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Wiko WIM op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de Wiko WIM te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Wiko WIM demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Wiko WIM op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Wiko WIM op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Wiko WIM op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Wiko WIM blijven gebruiken.