Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Wiko VIEW XL het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Wiko VIEW XL op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Wiko VIEW XL opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopwiko-view-xl

Forceer de opstart van Wiko VIEW XL zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Wiko VIEW XL defect is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Wiko VIEW XL start op


Zodra je Wiko VIEW XL weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Wiko VIEW XL op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Wiko VIEW XL te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Wiko VIEW XL demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Wiko VIEW XL op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Wiko VIEW XL op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Wiko VIEW XL hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Wiko VIEW XL blijven gebruiken.