Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Wiko VIEW PRIME defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Wiko VIEW PRIME op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een applicatie aan die de Wiko VIEW PRIME opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopwiko-view-prime

Forceer de opstart van Wiko VIEW PRIME zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Wiko VIEW PRIME defect is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Wiko VIEW PRIME start op


Zodra je Wiko VIEW PRIME weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Wiko VIEW PRIME op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Wiko VIEW PRIME te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Wiko VIEW PRIME demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Wiko VIEW PRIME op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Wiko VIEW PRIME op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Wiko VIEW PRIME hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Wiko VIEW PRIME blijven gebruiken.