Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Wiko View Go het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Wiko View Go op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte raden we je een applicatie aan die de Wiko View Go opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopwiko-view-go

Forceer de opstart van Wiko View Go zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Wiko View Go het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Wiko View Go start op


Zodra je Wiko View Go weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Wiko View Go op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, zou je de Wiko View Go kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Wiko View Go uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Wiko View Go op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Wiko View Go op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Wiko View Go hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Wiko View Go blijven gebruiken.