Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Wiko Sunny 3 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Wiko Sunny 3 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de Wiko Sunny 3 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopwiko-sunny-3

Forceer de opstart van Wiko Sunny 3 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Wiko Sunny 3 kapot is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Wiko Sunny 3 start op


Zodra je Wiko Sunny 3 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Wiko Sunny 3 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Wiko Sunny 3 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Wiko Sunny 3 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Wiko Sunny 3 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Wiko Sunny 3 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Wiko Sunny 3 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Wiko Sunny 3 blijven gebruiken.