Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Wiko JERRY 2 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Wiko JERRY 2 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de Wiko JERRY 2 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopwiko-jerry-2

Forceer de opstart van Wiko JERRY 2 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Wiko JERRY 2 kapot is, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Wiko JERRY 2 start op


Zodra je Wiko JERRY 2 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Wiko JERRY 2 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de Wiko JERRY 2 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Wiko JERRY 2 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Wiko JERRY 2 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Wiko JERRY 2 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Wiko JERRY 2 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Wiko JERRY 2 blijven gebruiken.