Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Wiko Harry het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Wiko Harry op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk raden we je een applicatie aan die de Wiko Harry opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopwiko-harry

Forceer de opstart van Wiko Harry zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Wiko Harry het niet meer doet, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Wiko Harry start op


Zodra je Wiko Harry weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Wiko Harry op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de Wiko Harry kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Wiko Harry demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Wiko Harry op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Wiko Harry op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Wiko Harry hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Wiko Harry blijven gebruiken.