Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Wiko Bloom het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Wiko Bloom op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Wiko Bloom opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopwiko-bloom

Forceer de opstart van Wiko Bloom zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Wiko Bloom kapot is, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Wiko Bloom start op


Zodra je Wiko Bloom weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Wiko Bloom op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Wiko Bloom te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Wiko Bloom demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Wiko Bloom op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Wiko Bloom op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Wiko Bloom hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Wiko Bloom blijven gebruiken.