Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Vertu Constellation X defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Vertu Constellation X op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Vertu Constellation X opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopvertu-constellation-x

Forceer de opstart van Vertu Constellation X zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Vertu Constellation X defect is, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Vertu Constellation X start op


Zodra je Vertu Constellation X weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Vertu Constellation X op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, is het mogelijk om de Vertu Constellation X te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Vertu Constellation X demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Vertu Constellation X op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Vertu Constellation X op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Vertu Constellation X op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Vertu Constellation X blijven gebruiken.