Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Umidigi A3 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, wanneer dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Umidigi A3 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Umidigi A3 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopumidigi-a3

Forceer de opstart van Umidigi A3 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Umidigi A3 het niet meer doet, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Umidigi A3 start op


Zodra je Umidigi A3 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Umidigi A3 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, zou je de Umidigi A3 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Umidigi A3 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Umidigi A3 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Umidigi A3 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Umidigi A3 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Umidigi A3 blijven gebruiken.