Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Samsung Galaxy S8+ defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Samsung Galaxy S8+ op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een applicatie die de Samsung Galaxy S8+ opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopsamsung-galaxy-s8+

Forceer de opstart van Samsung Galaxy S8+ zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Samsung Galaxy S8+ het niet meer doet, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Samsung Galaxy S8+ start op


Als je Samsung Galaxy S8+ weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Samsung Galaxy S8+ op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de Samsung Galaxy S8+ kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Samsung Galaxy S8+ uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Samsung Galaxy S8+ op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Samsung Galaxy S8+ op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Samsung Galaxy S8+ op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Samsung Galaxy S8+ blijven gebruiken.