Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Samsung Galaxy J7 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Samsung Galaxy J7 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een applicatie aan die de Samsung Galaxy J7 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopsamsung-galaxy-j7

Forceer de opstart van Samsung Galaxy J7 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Samsung Galaxy J7 defect is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Samsung Galaxy J7 start op


Zodra je Samsung Galaxy J7 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Samsung Galaxy J7 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de Samsung Galaxy J7 te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Samsung Galaxy J7 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Samsung Galaxy J7 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Samsung Galaxy J7 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Samsung Galaxy J7 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Samsung Galaxy J7 blijven gebruiken.