Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Samsung Galaxy J3 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, wanneer dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Samsung Galaxy J3 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Samsung Galaxy J3 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopsamsung-galaxy-j3

Forceer de opstart van Samsung Galaxy J3 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Samsung Galaxy J3 kapot is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Samsung Galaxy J3 start op


Als je Samsung Galaxy J3 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Samsung Galaxy J3 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, zou je de Samsung Galaxy J3 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Samsung Galaxy J3 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Samsung Galaxy J3 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Samsung Galaxy J3 op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Samsung Galaxy J3 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Samsung Galaxy J3 blijven gebruiken.