Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Samsung Galaxy J2 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Samsung Galaxy J2 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Samsung Galaxy J2 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopsamsung-galaxy-j2

Forceer de opstart van Samsung Galaxy J2 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Samsung Galaxy J2 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Samsung Galaxy J2 start op


Zodra je Samsung Galaxy J2 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Samsung Galaxy J2 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Samsung Galaxy J2 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de Samsung Galaxy J2 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Samsung Galaxy J2 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Samsung Galaxy J2 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Samsung Galaxy J2 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Samsung Galaxy J2 blijven gebruiken.