Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Samsung Galaxy A3 2017 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Samsung Galaxy A3 2017 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de Samsung Galaxy A3 2017 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopsamsung-galaxy-a3-2017

Forceer de opstart van Samsung Galaxy A3 2017 zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Samsung Galaxy A3 2017 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Samsung Galaxy A3 2017 start op


Als je Samsung Galaxy A3 2017 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Samsung Galaxy A3 2017 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de Samsung Galaxy A3 2017 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Samsung Galaxy A3 2017 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Samsung Galaxy A3 2017 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Samsung Galaxy A3 2017 op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Samsung Galaxy A3 2017 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Samsung Galaxy A3 2017 blijven gebruiken.