Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Samsung Ativ S het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Samsung Ativ S op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Samsung Ativ S opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopsamsung-ativ-s

Forceer de opstart van Samsung Ativ S zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Samsung Ativ S defect is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Samsung Ativ S start op


Als je Samsung Ativ S weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Samsung Ativ S op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, zou je de Samsung Ativ S kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Samsung Ativ S uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Samsung Ativ S op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Samsung Ativ S op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de Samsung Ativ S op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Samsung Ativ S blijven gebruiken.