Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Razer Phone 2 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Razer Phone 2 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte adviseren we je een applicatie die de Razer Phone 2 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knoprazer-phone-2

Forceer de opstart van Razer Phone 2 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Razer Phone 2 het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Razer Phone 2 start op


Zodra je Razer Phone 2 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Razer Phone 2 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de Razer Phone 2 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Razer Phone 2 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Razer Phone 2 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Razer Phone 2 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Razer Phone 2 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Razer Phone 2 blijven gebruiken.