Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Oppo R11 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Oppo R11 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte raden we je een applicatie aan die de Oppo R11 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopoppo-r11

Forceer de opstart van Oppo R11 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Oppo R11 defect is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Oppo R11 start op


Als je Oppo R11 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Oppo R11 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, is het mogelijk om de Oppo R11 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Oppo R11 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Oppo R11 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Oppo R11 op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Oppo R11 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Oppo R11 blijven gebruiken.