Het kan gebeuren dat de Power-knop op je OPPO F3 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw OPPO F3 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de OPPO F3 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopoppo-f3

Forceer de opstart van OPPO F3 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je OPPO F3 defect is, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De OPPO F3 start op


Zodra je OPPO F3 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de OPPO F3 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou van het handige type bent, zou je de OPPO F3 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de OPPO F3 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de OPPO F3 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om OPPO F3 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de OPPO F3 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw OPPO F3 blijven gebruiken.