Het kan gebeuren dat de Power-knop op je OnePlus 6 defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, ingeval dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw OnePlus 6 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte adviseren we je een applicatie die de OnePlus 6 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopOnePlus-6

Forceer de opstart van OnePlus 6 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je OnePlus 6 het niet meer doet, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De OnePlus 6 start op


Zodra je OnePlus 6 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de OnePlus 6 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de OnePlus 6 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het weleens kan werken. Als je de OnePlus 6 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de OnePlus 6 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om OnePlus 6 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je OnePlus 6 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw OnePlus 6 blijven gebruiken.