Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Nokia Lumia 1320 het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Nokia Lumia 1320 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte raden we je een App aan die de Nokia Lumia 1320 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopnokia-lumia-1320

Forceer de opstart van Nokia Lumia 1320 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Nokia Lumia 1320 het niet meer doet, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Nokia Lumia 1320 start op


Als je Nokia Lumia 1320 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Nokia Lumia 1320 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de Nokia Lumia 1320 te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Nokia Lumia 1320 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Nokia Lumia 1320 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Nokia Lumia 1320 op te starten zonder de power-knop

Als je met succes je Nokia Lumia 1320 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Nokia Lumia 1320 blijven gebruiken.