Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Neffos X9 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Neffos X9 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En ten slotte adviseren we je een App die de Neffos X9 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopneffos-x9

Forceer de opstart van Neffos X9 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Neffos X9 het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Neffos X9 start op


Zodra je Neffos X9 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Neffos X9 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de Neffos X9 te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Neffos X9 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Neffos X9 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Neffos X9 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Neffos X9 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Neffos X9 blijven gebruiken.