Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Neffos N1 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw Neffos N1 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte adviseren we je een applicatie die de Neffos N1 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopneffos-n1

Forceer de opstart van Neffos N1 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Neffos N1 kapot is, is het nog steeds haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Neffos N1 start op


Zodra je Neffos N1 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de Neffos N1 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, zou je de Neffos N1 kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Neffos N1 demonteert en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Neffos N1 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Neffos N1 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Neffos N1 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Neffos N1 blijven gebruiken.