Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Motorola Moto E4 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Motorola Moto E4 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de Motorola Moto E4 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopmotorola-moto-e4

Forceer de opstart van Motorola Moto E4 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Motorola Moto E4 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Motorola Moto E4 start op


Zodra je Motorola Moto E4 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Motorola Moto E4 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de Motorola Moto E4 te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de Motorola Moto E4 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Motorola Moto E4 op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Motorola Moto E4 op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Motorola Moto E4 hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Motorola Moto E4 blijven gebruiken.