Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Motorola Moto C defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw Motorola Moto C op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk raden we je een App aan die de Motorola Moto C opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopmotorola-moto-c

Forceer de opstart van Motorola Moto C zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je Motorola Moto C het niet meer doet, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Motorola Moto C start op


Zodra je Motorola Moto C weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een App te installeren om de Motorola Moto C op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de Motorola Moto C te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Motorola Moto C uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Motorola Moto C op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Motorola Moto C op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Motorola Moto C op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Motorola Moto C blijven gebruiken.