Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je Meizu M5c defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop reageert niet meer. Natuurlijk, wanneer dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw Meizu M5c op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de Meizu M5c opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopmeizu-m5c

Forceer de opstart van Meizu M5c zonder Power-knop

Zelfs wanneer de Power-knop van je Meizu M5c defect is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Meizu M5c start op


Zodra je Meizu M5c weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de Meizu M5c op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de Meizu M5c te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de Meizu M5c demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de Meizu M5c op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Meizu M5c op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je Meizu M5c hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Meizu M5c blijven gebruiken.