Het kan gebeuren dat de Power-knop op je LG Xpower defect is. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit plaats vindt, zou je niet weten hoe je jouw LG Xpower op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Dan zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En ten slotte adviseren we je een applicatie die de LG Xpower opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knoplg-xpower

Forceer de opstart van LG Xpower zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je LG Xpower kapot is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De LG Xpower start op


Als je LG Xpower weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de LG Xpower op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, zou je de LG Xpower kunnen starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de LG Xpower demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de LG Xpower op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om LG Xpower op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de LG Xpower op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou je een manier moeten bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw LG Xpower blijven gebruiken.