Het kan gebeuren dat de Power-knop op je LG X Venture defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, wanneer dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw LG X Venture op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk raden we je een applicatie aan die de LG X Venture opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knoplg-x-venture

Forceer de opstart van LG X Venture zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je LG X Venture kapot is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De LG X Venture start op


Als je LG X Venture weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de LG X Venture op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, is het mogelijk om de LG X Venture te starten door hem te demonteren. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de LG X Venture uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Soms is het mogelijk de LG X Venture op te starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om LG X Venture op te starten zonder de power-knop

Als het je is gelukt de LG X Venture op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw LG X Venture blijven gebruiken.