Het kan gebeuren dat de Power-knop op je LG V30 het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, ingeval dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw LG V30 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. En dat is de reden dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de diverse technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk raden we je een applicatie aan die de LG V30 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knoplg-v30

Forceer de opstart van LG V30 zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je LG V30 het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De LG V30 start op


Zodra je LG V30 weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de LG V30 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je nou een manueel type bent, zou je de LG V30 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de LG V30 uit elkaar haalt en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de LG V30 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om LG V30 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de LG V30 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw LG V30 blijven gebruiken.