Het kan gebeuren dat de Power-knop op je LG Stylo 3 Plus het niet meer doet. Bijvoorbeeld doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Natuurlijk, ingeval dit gebeurt, zou je niet weten hoe je jouw LG Stylo 3 Plus op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. Ten eerste zullen we zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de LG Stylo 3 Plus opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knoplg-stylo-3-plus

Forceer de opstart van LG Stylo 3 Plus zonder Power-knop

Hoewel de Power-knop van je LG Stylo 3 Plus kapot is, is het nog altijd haalbaar om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De LG Stylo 3 Plus start op


Zodra je LG Stylo 3 Plus weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de gelegenheid geeft een applicatie te installeren om de LG Stylo 3 Plus op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de LG Stylo 3 Plus te starten door hem te demonteren. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms lukt. Als je de LG Stylo 3 Plus demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de LG Stylo 3 Plus op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om LG Stylo 3 Plus op te starten zonder de power-knop

Zodra je met succes je LG Stylo 3 Plus hebt gestart zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Vandaar dat we je aanraden de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw LG Stylo 3 Plus blijven gebruiken.