Het zou kunnen gebeuren dat de Power-knop op je LG G7 ThinQ het niet meer doet. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop doet het niet meer. Dus, ingeval dit plaats vindt, weet je niet meer hoe je jouw LG G7 ThinQ op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het moeilijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit wellicht mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het manueel kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een App die de LG G7 ThinQ opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopLG-G7-ThinQ

Forceer de opstart van LG G7 ThinQ zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je LG G7 ThinQ het niet meer doet, is het nog altijd mogelijk om de telefoon op te starten. Volg hiervoor de hieronder beschreven stappen :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De LG G7 ThinQ start op


Zodra je LG G7 ThinQ weer is opgestart, raden we je aan naar de laatste stap te gaan die je de gelegenheid geeft een App te installeren om de LG G7 ThinQ op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer een manueel type bent, is het mogelijk om de LG G7 ThinQ te starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet per se aan, maar weet dat het weleens lukt. Als je de LG G7 ThinQ uit elkaar haalt en je de Power-knop weg haalt, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de LG G7 ThinQ op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om LG G7 ThinQ op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de LG G7 ThinQ op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, zou het een idee zijn om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de defecte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Dus, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw LG G7 ThinQ blijven gebruiken.