Het kan gebeuren dat de Power-knop op je Lenovo Yoga Tablet 2 defect is. Het kan zijn doordat hij gevallen is of door een beetje vocht en de knop is kapot. Dus, wanneer dit gebeurt, weet je niet meer hoe je jouw Lenovo Yoga Tablet 2 op kan starten. Zonder de Power-knop lijkt het onmogelijk om een telefoon op te starten, maar je zal blij zijn te weten dat dit zeker mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben dit artikel op te schrijven om de verschillende technieken te laten zien. We zullen eerst zien hoe je een opstart kunt forceren zonder de Power-knop. Ten tweede zullen we zien hoe je het handmatig kan doen. En uiteindelijk adviseren we je een applicatie die de Lenovo Yoga Tablet 2 opstart zonder de Power-knop.

Hoe-een-op-te-starten-zonder-de-Power-knopLenovo-Yoga-Tablet-2

Forceer de opstart van Lenovo Yoga Tablet 2 zonder Power-knop

Zelfs als de Power-knop van je Lenovo Yoga Tablet 2 het niet meer doet, is het nog steeds mogelijk om de telefoon op te starten. Voer hiervoor de onderstaande stappen uit :

  • Houd de Homeknop en Volume-omlaag tegelijk ingedrukt
  • Houd deze twee knoppen ingedrukt, terwijl je de oplader op stroom aansluit
  • Het scherm licht dan op met een speciaal menu
  • Ontkoppel de oplader
  • Druk op de knop Volume-omlaag
  • De Lenovo Yoga Tablet 2 start op


Zodra je Lenovo Yoga Tablet 2 weer is opgestart, raden we je aan naar de derde stap te gaan die je de mogelijkheid geeft een applicatie te installeren om de Lenovo Yoga Tablet 2 op te kunnen starten zonder Power-knop.

Opstarten door de Flexkabel van de Power-knop aan te raken

Als je meer van het handige type bent, zou je de Lenovo Yoga Tablet 2 kunnen starten door hem uit elkaar te halen. We raden je het niet beslist aan, maar weet dat het soms kan werken. Als je de Lenovo Yoga Tablet 2 demonteert en je de Power-knop verwijdert, zie je de Flexkabel van de Power-knop. Je zou de Lenovo Yoga Tablet 2 op kunnen starten door met twee stukjes metaal de Flexkabel aan te raken.

Installeer een applicatie om Lenovo Yoga Tablet 2 op te starten zonder de power-knop

Zodra het je is gelukt de Lenovo Yoga Tablet 2 op te starten zonder de Power-knop te gebruiken, moet je een manier bedenken om het de volgende keer gemakkelijker te doen. Daarom raden we je aan de Auto Screen On -toepassing down te loaden waarmee je functies van de kapotte knoppen van je telefoon kunt bedienen met pictogrammen op je scherm. Ja, zelfs zonder de Power-knop, kan je jouw Lenovo Yoga Tablet 2 blijven gebruiken.